Aflați mai multe aici. „Persoanele cu hipocondrie sau tulburări de anxietate de boală pot considera că noua pandemie de coronavirus este îngrijorătoare.

Aflați mai multe aici. „Persoanele cu hipocondrie sau tulburări de anxietate de boală pot considera că noua pandemie de coronavirus este îngrijorătoare.

Kate Walters, „Bărbații peste 50 de ani pot beneficia de o multivitamină dacă nu pot obține suficiente substanțe nutritive din dieta lor. În acest articol, analizăm trei opțiuni pentru …” Stresul oxidativ poate deteriora celulele și apare atunci când există un exces de radicali liberi. Corpul produce radicali liberi în timpul metabolizării normale …, Unele alimente pot crește inflamația sau pot declanșa dureri pentru persoanele cu artrită. Iată cinci alimente de evitat și ce să consumi în schimb. Anumite alimente conțin substanțe nutritive necesare pentru producerea de colagen. Consumul acestor alimente mărește nivelul de colagen din organism?, “Artrita reumatoidă (RA) apare și pleacă în valuri. Când apare o erupție RA, oamenii pot folosi o serie de metode, inclusiv medicamente și stilul de viață …” “Diabetul autoimun latent de adulți (LADA), cunoscută și sub numele de diabet de tip 1.5, este o formă mai puțin frecventă de diabet care afectează adulții.

Persoanele cu LADA pot prezenta semne și simptome atât ale diabetului de tip 1, cât și ale diabetului de tip 2, ceea ce face diagnosticarea LADA mai dificilă. În acest articol, discutăm ce este LADA și cum diferă de alte forme de diabet. LADA este un tip de diabet care afectează adulții, de obicei după vârsta de 35 de ani. Persoanele care trăiesc cu LADA pot prezenta semne atât de diabet de tip 1, cât și de tip 2. În LADA, oamenii dezvoltă anticorpi care afectează capacitatea pancreasului de a controla glicemia. Persoanele care trăiesc cu LADA pot fi inițial independente de insulină, ceea ce înseamnă că pancreasul lor poate produce în continuare insulină. Medicii pot diagnostica aceste persoane cu diabet de tip 2. Cu toate acestea, persoanele cu diabet de tip 2 nu dezvoltă anticorpi care cauzează LADA. Spre deosebire de diabetul de tip 1, LADA progresează lent, ceea ce explică de ce este diagnosticat mai târziu la vârsta adultă. „LADA poate reprezenta 2-12% din toate cazurile de diabet la populația adultă. LADA este diferită de diabetul de tip 1 și de tip 2.” Medicii diagnostică de obicei diabetul de tip 1 la copii și adolescenți, dar vârfurile prezentării sale apar între 5-7 ani și în jurul pubertății. În tipul 1, anticorpii atacă celulele pancreasului. Deoarece pancreasul nu poate produce suficientă insulină, persoanele cu diabet de tip 1 trebuie să utilizeze injecții cu insulină pentru a-și controla glicemia. “Diabetul de tip 2 este o boală metabolică care rezultă din acțiunea defectuoasă a insulinei. Diabetul de tip 2 afectează adulții de vârstă mijlocie și în vârstă cu zahăr din sânge ridicat din cauza alegerilor anterioare de stil de viață și a obiceiurilor alimentare.potencialex similaritatea poate fi motivul pentru care medicii îl numesc uneori diabet de tip 1.5. “La fel ca în cazul diabetului de tip 1, persoanele care trăiesc cu LADA au de obicei un indice de masă corporală (IMC) mai scăzut decât persoanele care trăiesc cu diabet de tip 2. LADA prezintă, de asemenea, unele caracteristici ale diabetului de tip 2, cum ar fi vârsta mai mare la diagnostic și deficiențe ale insulinei sau scăderea funcției insulinei. LADA poate prezenta simptome foarte largi, cum ar fi cetoacidoza, care poate provoca un miros distinct de fructe în respirație și creșterea zahărului din sânge. „Unii indivizi cu LADA vor prezenta simptome atât ale diabetului de tip 1, cât și de tip 2. Acestea pot include:„ Cauza LADA este dezvoltarea autoanticorpilor împotriva celulelor pancreatice, insulinei sau enzimelor implicate în funcțiile pancreatice. „Anticorpii care afectează pancreasul și funcția acestuia pot influența modul în care organismul răspunde la zahărul din sânge. Experții sugerează că LADA poate împărtăși caracteristici genetice ale diabetului de tip 1 și de tip 2.

Acest lucru poate explica de ce LADA împărtășește unele dintre caracteristicile clinice ale ambelor forme. Cu toate acestea, cercetatorii nu stiu daca exista factori genetici specifici pentru LADA. Medicii nu au stabilit inca linii directoare absolute pentru tratarea LADA. „Scopul tratamentului este de a păstra funcția celulelor pancreatice. Pentru a face acest lucru, o persoană poate folosi uneori injecții cu insulină. De asemenea, unele medicamente antidiabetice pot ajuta la încetinirea distrugerii celulelor pancreatice, inclusiv inhibitori DPP-4 și peptide asemănătoare glucagonului. 1 agoniști ai receptorului. Cu toate acestea, medicii pot recomanda o strategie de tratament personalizată, în funcție de fiecare caz și de simptomele pe care le prezintă un individ. La fel ca diabetul de tip 2, persoanele cu LADA pot prezenta riscuri de complicații microvasculare, inclusiv: „Unii experți sugerează că persoanele cu LADA pot avea șanse mai mari de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare decât persoanele cu diabet de tip 2. Persoanele cu LADA pot avea niveluri mai ridicate de colesterol din sânge decât cele cu diabet zaharat de tip 2. Cetoacidoza diabetică (DKA) este o altă complicație potențială a LADA. “DKA poate apărea atunci când celulele nu sunt capabile să primească glucoza de care au nevoie, iar corpul arde grăsimi pentru energie. Aceasta poate produce cetone, care sunt responsabile pentru mirosul fructat al respirației.” DKA este o afecțiune gravă care poate duce la comă diabetică. Simptomele pot include:, Unii factori de risc pentru dezvoltarea LADA includ:, „Cercetătorii sugerează că persoanele cu factori de risc multipli pot avea șanse mai mari de a dezvolta LADA. De exemplu, combinația dintre greutatea mică la naștere și supraponderalitatea adulților poate crește șansa de LADA. „Stresul psihosocial poate fi, de asemenea, un factor de risc pentru dezvoltarea LADA. Medicii pot găsi o provocare să facă diferența dintre LADA și diabetul de tip 2. Unele caracteristici ale LADA pot determina medicii să efectueze screening suplimentar pentru a ajuta la distincția dintre tipurile de diabet. „De obicei, medicii diagnosticează LADA la persoanele cu vârsta peste 35 de ani, ceea ce este în concordanță cu un diagnostic de diabet de tip 2. Persoanele care trăiesc cu LADA pot răspunde inițial bine la modificările nutriționale și ale stilului de viață și la medicamentele orale, dar răspunsul lor scade de obicei. LADA va testa pozitiv cel puțin un anticorp îndreptat împotriva celulelor pancreatice, insulinei sau enzimelor implicate în funcția pancreatică. Peptida C este un alt factor care ajută medicii să facă distincția între tipurile de diabet.

Persoanele care trăiesc cu LADA pot avea niveluri scăzute până la normale în sânge de peptidă C, în timp ce nivelurile sunt mai scăzute la diabetul de tip 1 și de tip 2. Persoanele care se confruntă cu sete sau foame excesive inexplicabile sau urinări frecvente ar trebui să se prezinte la un medic. Pentru a testa diabetul, medicii vor solicita analize de sânge pentru a verifica mai mulți markeri ai zahărului din sânge. “DKA poate apărea la persoanele care întârzie să se prezinte la un medic pentru simptome ale diabetului zaharat. DKA poate însemna că diabetul unei persoane se înrăutățește. Oamenii ar trebui să raporteze imediat simptomele DKA unui medic, deoarece condiția poate pune viața în pericol. LADA este un tip de diabet diagnosticat la maturitate. “Persoanele care trăiesc cu LADA pot prezenta simptome tipice ale diabetului de tip 2, dar corpul lor produce anticorpi care afectează modul în care organismul controlează zahărul din sânge. „Persoanele care trăiesc cu LADA pot folosi injecții cu insulină sau alte medicamente pentru a-și controla glicemia și a încetini distrugerea pancreasului.” Ultima revizuire medicală la 29 mai 2020 Există trei tipuri bine cunoscute de diabet. Aflați mai multe despre fiecare tip, inclusiv simptomele lor, cauzele și factorii de risc aici. “Mei sunt cereale cu boabe mici care pot ajuta la controlul glicemiei. Citiți mai departe pentru a descoperi modul în care meii pot ajuta o persoană să gestioneze diabetul.” Morcovii pot aduce beneficii persoanelor cu Diabet. Aici, aflați cum aceste legume și alte legume nonstarchice pot avea impact asupra zahărului din sânge și găsiți sfaturi pentru o sănătate … Persoanele cu diabet zaharat și COVID-19 sunt expuse riscului de simptome severe.

Gestionarea diabetului poate reduce riscul de complicații COVID-19, cum ar fi … Tipul 1, tipul 2 și diabetul gestațional implică un dezechilibru al zahărului din sânge, dar factorii de risc pentru fiecare pot varia. A avea un istoric familial de … “” A trăi sub blocaj poate provoca emoții negative și forța modificări ale stilului de viață care pot fi dificil de manevrat. Acest lucru ar putea fi valabil mai ales pentru cei care se confruntă cu condiții de sănătate mintală, cum ar fi depresia. Există mai multe moduri în care oamenii pot încerca să gestioneze temerile, anxietățile și modificările legate de pandemie pentru a le preveni sau provoca agravarea depresiei. Acest articol discută despre depresie, modul în care o poate afecta pandemia de coronavirus și modalitățile de gestionare a depresiei folosind remedii la domiciliu, sfaturi despre stilul de viață și tratamente medicale. “Rămâneți informat cu actualizări live despre actualul focar COVID-19 și vizitați centrul nostru pentru coronavirus mai multe sfaturi privind prevenirea și tratamentul. Trăirea sub blocaj poate crește riscul de depresie sau poate agrava simptomele cuiva. “Potrivit unui studiu chinez, aproape 35% dintre respondenți au raportat probleme psihologice din cauza pandemiei. „Anumite persoane pot fi mai afectate decât altele de pandemia COVID-19 și de stresul acesteia. Cele mai susceptibile includ:, O pandemie globală poate provoca temeri și anxietăți care pot deveni copleșitoare. Gândurile sau sentimentele negative pe care oamenii le asociază cu blocarea includ :, Izolarea socială și singurătatea pot provoca, de asemenea, o scădere a stării de spirit și a cunoașterii. Un studiu din 2020 sugerează că deconectarea socială la adulții cu vârsta cuprinsă între 57 și 85 de ani crește riscul de a te simți izolat. Acest sentiment se poate traduce prin mai multe simptome de depresie și anxietate. cineva cu depresie în timpul pandemiei COVID-19 aici. “Faceți clic aici pentru mai multe despre diferențele dintre distanțarea fizică, autoizolarea și carantina. „Sfaturile pentru gestionarea depresiei la domiciliu în timpul blocării pot include următoarele: Urmarea unei rutine de blocare sau a rutinelor zilnice existente poate ajuta la menținerea unui anumit sentiment de timp și structură. De asemenea, o rutină poate face mai ușoară trecerea la o rutină obișnuită după aceea.” În acest timp, o persoană ar putea dori să se mențină activă din punct de vedere fizic, să mănânce o dietă sănătoasă și să renunțe la obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul. Nerespectarea unei rutine tinde, de asemenea, să facă oamenii să adopte un stil de viață letargic. Letargia poate crește tiparele de gândire negative și reduce îngrijirea de sine, cum ar fi igiena personală și tiparele de alimentație sănătoase. “A fi informat cu surse de știri de încredere poate contribui la creșterea sentimentului de control și la reducerea anxietăților inutile.” Inundarea cu informații despre coronavirus, în special din surse nesigure , poate provoca anxietate și suferință care pot deveni copleșitoare. Poate fi util să încercați să limitați aportul de știri sau de social media la o dată sau de două ori pe zi, sau două bucăți de 30 de minute și să obțineți informații doar din surse credibile. care au nevoie de sprijin suplimentar, cum ar fi lucrătorii din prima linie, sau implicarea în oportunități comunitare, pot contribui la promovarea sentimentelor de securitate, valoare de sine, control și conectivitate. „Poate fi, de asemenea, benefic să amplificăm poveștile pozitive și pline de speranță pe COVID-19.” Restricțiile de blocare pot îngreuna, dar este important să găsiți modalități de a vă conecta cu familia, prietenii și colegii de muncă. În timp ce persoanele cu depresie pot evita interacțiunile sociale, studiile arată că izolarea sau deconectarea agravează de obicei depresia. În timpul conversațiilor cu prietenii și familia, este o idee bună să vorbiți sincer și să validați temerile și sentimentele legate de pandemie sau de blocare.

A avea conexiuni sociale puternice și deschise poate crește, de asemenea, sentimentele de securitate și auto-valoare. Practici care promovează relaxarea, cum ar fi rugăciunea, meditația și unele tipuri de yoga, pot reduce stresul și pot îmbunătăți sentimentele de auto-valoare și conexiune. “Poate fi, de asemenea, benefic să începeți un jurnal de recunoștință pentru a vă concentra asupra gândurilor pozitive. O persoană poate încerca, de asemenea, alte tehnici de relaxare sau de atenție pentru a ajuta la îmbunătățirea somnului.” Este vital să căutați ajutor atunci când emoțiile negative, gândurile sau simptomele fizice sunt interferează cu funcționarea de zi cu zi sau nu răspund la modificările stilului de viață. “O persoană poate începe prin a discuta cu medicul său despre luptele și sentimentele sale. Medicii pot fi capabili să prescrie medicamente pentru a vă ajuta. Mulți psihologi autorizați oferă, de asemenea, întâlniri telefonice sigure sau de terapie virtuală În timpul blocării. “Petrecerea timpului în aer liber poate reduce anxietatea și stresul, poate îmbunătăți sentimentele de bunăstare și fericire și poate îmbunătăți starea de spirit. Suplimentarea cu vitamina D, un nutrient abundent la soare, poate reduce și simptomele depresive. “Majoritatea locurilor nu au reguli stricte care să împiedice oamenii să fie în aer liber lângă casele lor dacă practică distanțarea socială. Dar oamenii trebuie să se asigure întotdeauna că respectă liniile și sfaturile specifice de sănătate.” Depresia este o tulburare de dispoziție comună, dar gravă, caracterizată prin sentimente negative, precum tristețe, vinovăție, singurătate și furie. Condiția are, de asemenea, simptome fizice care interferează cu funcționarea de zi cu zi și durează cel puțin 2 săptămâni. Majoritatea persoanelor cu depresie necesită tratament pentru a evita complicații grave de sănătate. Depresia a dus la 47.173 de decese prin sinucidere în Statele Unite în 2017, ceea ce se traduce prin 14,5 decese la 100.000 de persoane. Oricine de orice vârstă, sex, rasă, etnie sau clasă socioeconomică poate experimenta depresie. După unele estimări, aproximativ 7% din populația adultă din SUA a avut cel puțin un episod depresiv în ultimele 12 luni. „Unele dintre cele mai frecvente simptome ale depresiei pot include:„ A trăi în condiții de blocare poate provoca frică, anxietate și incertitudinea care rămâne necontrolată poate crește riscul de depresie al cuiva. O persoană poate încerca să utilizeze soluții la domiciliu care se concentrează pe urmarea unei rutine, practicarea unei bune îngrijiri de sine și adaptarea la modificările stilului de viață sau la locul de muncă pentru a reduce sentimentele și gândurile negative. Dacă simptomele devin copleșitoare sau invalidante, pot contacta un medic pentru ajutor și pentru a evita complicații grave. Ultima revizuire medicală pe 24 iunie 2020 Terapia virtuală este orice tratament pe care o persoană îl primește de la distanță prin intermediul unui dispozitiv electronic, cum ar fi o aplicație telefonică sau un apel video.

Aflați despre tipurile … Distanțarea fizică poate opri persoanele cu anxietate socială să progreseze. Aici, aflați cum oamenii pot face față anxietății sociale în timpul COVID-19 … “Persoanele cu tulburare bipolară și cei care au grijă de ei și se confruntă cu ele se confruntă cu provocări unice datorate COVID-19 și blocării care rezultă. Aflați mai multe aici.” Persoanele cu hipocondrie , sau tulburările de anxietate de boală, pot considera că noua pandemie de coronavirus este îngrijorătoare. Aflați cum să gestionați hipocondria în timpul … Crizele de sănătate publică pot afecta sănătatea mintală a oamenilor. Aici, aflați cum oamenii care trăiesc cu depresie își pot gestiona simptomele în timpul COVID-19 … “” Citomegalovirusul este un virus herpes comun. Mulți oameni nu știu că îl au, deoarece este posibil să nu aibă simptome, dar virusul, care rămâne latent în organism, poate provoca complicații în timpul sarcinii și pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit. Virusul se răspândește prin fluidele corporale și poate fi transmis de la o mamă gravidă la copilul ei nenăscut. De asemenea, cunoscut sub numele de HCMV, CMV sau virusul herpesului uman 5 (HHV-5), citomegalovirusul este virusul cel mai frecvent transmis unui făt în curs de dezvoltare. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) estimează că peste 50% dintre adulții din Statele Unite sunt infectați cu vârsta de 40 de ani.

Afectează bărbații și femelele în mod egal, la orice vârstă și indiferent de etnie. „Simptomele vor depinde de tipul de CMV. CMV dobândit”, majoritatea persoanelor cu CMV dobândit nu prezintă simptome vizibile, dar dacă apar simptome, acestea pot include: „Simptomele vor dispărea, în general, după două săptămâni. CMV recurent,„ Simptome de CMV recurente variază, în funcție de organele afectate.